aboutus

Huizhou OldTree Furniture Co.,Ltd.

Huizhou OldTree Furniture Co.,Ltd. Huizhou OldTree Furniture Co.,Ltd. Huizhou OldTree Furniture Co.,Ltd. Huizhou OldTree Furniture Co.,Ltd. Huizhou OldTree Furniture Co.,Ltd.
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Merken: Oude Boom
Aantal werknemers: 50~80
Jaarlijkse omzet: 3000000-5000000
Opgericht Jaar: 2016
Export pct: 90% - 100%
Ongeveer ons
Inleiding

Het Meubilairco. van de Huizhou werd Oud Boom, Ltd opgericht in Juli 2016 in Baihua-Stad, Huidong Provincie, Huizhou, minder dan 70 kilometers vanaf Yantian-Haven, Shenzhen. Gevestigd aan het begin van de belangrijkste productie van opmakers, opslagkabinetten, planken, het strijken garderobe en omrekeningstabel. Van het proces aan de kwaliteitscontrole, zijn het leveringsketen inkomende materialenbeheer en de arbeiderscontrole ter plaatse stap voor stap ontwikkeld. Van de aanvankelijke 5S-vereisten, hebben zij nu aan de Europese en Amerikaanse BSCI-verantwoordelijkheden en ISO9001-aan de kwaliteits testnormen voldaan.

Wij zijn in het stadium van de regelmatige groei, kunnen OEM van merkklanten over de hele wereld verlenen de diensten. Van de generatie van het productconcept, onderzoek en ontwikkeling, al manier aan massaproduktie, hebben wij veel moeilijkheden en gerealiseerd systematisch beheer van de procesproductie overwonnen. Onder de strenge eisen van klanten van Europa, vullen de Verenigde Staten en Japan, van toilettafel aan make-up lichte reeks, vanaf dichtheidsraad aan stevige hout en dichtheidsraadscombinatie een verscheidenheid van materialen, om het proces aan materiële innovatie te bereiken. De onafhankelijke en innovatieve ontwikkeling van hardware en de plastic toebehoren, producten zijn gemakkelijker te installeren. Wij kunnen onze klanten van 2A aan 6A-postorder standaardpakketten voorzien. Het onafhankelijke onderzoek en de ontwikkeling van productenodm kunnen generatie, direct van de fabriek aan de handen van consumenten steunen. Het merk van de teamdienst de ervaring van het etiketteringswerk meer dan 20 jaar, heten wij overal klanten van het onderzoek welkom.

Wij hechten belang aan het welzijn van basis werknemers. Sinds de totstandbrenging van het bedrijf, thij beroepsleven van werknemers in belangrijke posities is stabiel bij meer dan 10 jaar. Wij verblijven door de collectieve verantwoordelijkheid aan de maatschappij. Wederzijdse win-win met leveranciers en klanten, diepe samenwerking op lange termijn, om een multifunctionele de leveringsketen te creëren van het opslag kleine meubilair, voor de slimme productie van China.

Geschiedenis

 

De geschiedenis van de oude boomfabriek vanaf 2016 tot 2023

 

China Huizhou OldTree Furniture Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

China Huizhou OldTree Furniture Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

 

China Huizhou OldTree Furniture Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

 

China Huizhou OldTree Furniture Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

 

China Huizhou OldTree Furniture Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 4

 

 

China Huizhou OldTree Furniture Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 5

 

Dienst

Van concept aan massaproduktie, heeft Ons team vele moeilijkheden overwonnen die het beheer van het systeemproces vormen. Onder de strenge eisen van de Europese, importeur van de V.S. en van Japan, hebben wij innovatierevolutie van ijdelheidslijst aan make-uplijst met licht, van MDF mengeling met MDF stevig hout samen met elektronische slimme toebehoren, zolang het metaal en het plastic apparaat ontwikkelen zijn geweest, neerhalen meubilair gemakkelijker te assembleren; Pakket dat wij van 2A volgens 6A-postordernorm hebben verbeterd, wij steunen lage MOQ om zaken bij ODM model, welkom OEM project sindsdien meer dan 20 jaar ervarings op het OEM project te beginnen.

China Huizhou OldTree Furniture Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

Wij taxeren de belangen van basiswerknemers. De meeste werknemers die online meer dan 3 jaar hebben gewerkt voldoen BSCI en andere sociale verantwoordelijkheidsvereisten. Een win-win partner om zakelijke relaties op lange termijn in het ruimtebesparende kleine meubilair te vestigen levert ketting.

China Huizhou OldTree Furniture Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

China Huizhou OldTree Furniture Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

China Huizhou OldTree Furniture Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 2

China Huizhou OldTree Furniture Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 3

Contactgegevens