EIKEN MEUBILAIRco., LTD

Wij voorzien beste producten van de beste dienst

Thuis

OAK FURNITURE CO.,LTD

Certificaat
Van goede kwaliteit Leer het Dineren Stoel voor verkoop
Van goede kwaliteit Leer het Dineren Stoel voor verkoop
De mooie stoelen, de kwaliteit is goed. Het is een professionele fabriek en ook Charlie me altijd vrije steekproeven in de te tonen container geeft. Goede kerels.

—— Mike

Toen ik een dringende orde plaatste en hen om binnen 25 dagen vroeg te leveren, hielden zij hun belofte, snel leverden het. En de producten zijn zeer aardig.

—— Jack

prachtige producten. Wij werkten met hen samen 3 jaar, zeer professionele kerels.

—— Maggie

Ik ben online Chatten Nu

OAK FURNITURE CO.,LTD

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
OAK FURNITURE CO.,LTD OAK FURNITURE CO.,LTD OAK FURNITURE CO.,LTD OAK FURNITURE CO.,LTD OAK FURNITURE CO.,LTD OAK FURNITURE CO.,LTD OAK FURNITURE CO.,LTD OAK FURNITURE CO.,LTD OAK FURNITURE CO.,LTD OAK FURNITURE CO.,LTD

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken : OEM
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : 7,000,000-10,000,000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 90% - 100%
Average Lead Time: 45--70 days
Location: Hangzhou city
Factory size: 25,000 square meters
Main products: hotel furnitures, home furniture
other products: cafe chairs, restaurant chairs
Hotel projects we did: Hyatt,Sheraton,Gold Nugget,SLS hotel,Hilton Gardon Inn,Hampton inn hotel,Fourseason by Sheraton,Marr
Design People: 6 persons
QC teams: 10 persons
MOCK UP: 15---20 days
STAIN SAMPLE TIME: 3 days
other service: We can make drawings and take photos for customers for free

De EIK, wordt Onze fabriek gevestigd in Zhejiang-Provincie, China, streven wij voor het ontwikkelen van en de productie van nieuw de slaapkamermeubilair van het typehotel, en huismeubilair (met inbegrip van banken, stoelen, ottomanes), houden wij geavanceerd ontwerpconcept, volgt dicht de nieuwste populaire elementen van internationaal hotelmeubilair, onderbrekingen door het traditionele meubilairconcept, en breidt het meubilairgebied uit. Onze producten hangen geïnternationaliseerde milieunormen en kwaliteits eerste strategie aan, verblijf strikt aan de certificatienorm en de procedure van ISO9000/14000/18000/CA, en maak de stevige basis voor het exploiteren van internationale markt en de bouw van beroemd China merk. Wij hebben nauwe samenwerking met internationaal gevorderde zware materiaalfabrikanten met inbegrip van HOMAG van Duitsland en MULTKA van de V.S. Wij introduceren geavanceerd materiaal en technologie, en verbeteren productietechniek en capaciteit. Wij bepleiten ook actief informatiebouw, en passen het E-commercebeheersysteem van ERP/OA/CRM toe dat zeer de controle en de kwaliteitscontrole van de productieprocedure verbetert. Voorts streven wij ernaar om verhoudingsbeheer van klanten te bevorderen, handelsverrichting van klanten, klantenservice en informatiemededeling. Aldus kunnen wij meer gewaarborgde en gekwalificeerde producten en de diensten voor klanten wereldwijd verlenen.

 

De EIK voert algemene manager verantwoordelijk systeem onder de leiding van raad van beheer uit, en streeft voor de bouw van het prima merk en de onderneming van de industrie van het hotelmeubilair. De EIKEN mensen zijn verenigd en sterk, verblijf strikt aan beheersconcept „belangrijkste mensen en technologieinnovatie“, en streef de beroemde merk van China hoogste klasse en het internationaal van kantoormeubilair te worden. Zich verheugt op het meubilair, zijn de EIKEN mensen volledig van vertrouwen en regelmatig het lopen aan de schitterende toekomst.

 

Wij hebben gedaan zodat vele hotelprojecten, als viersterren, vijfsterren, zoals Hyatt, Sheraton, Gouden Goudklompje, SLS-hotel, de Herberg van Hilton Gardon, Hampton-herbergenhotel, Van de vier seizoenen door Sheraton, Marriott Hotel, Intercontinentaal Hotel, Holiday Inn, Westin, Troefhotel etc., hebben wij zo veel ervaring in dit gebied van het hotelmeubilair. _hoop wij kunnen samen:werken met elkaar en kweken samen.

,

 

 

Contactgegevens
OAK FURNITURE CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. Charlie Zhang

Tel.: 86-0571-89183637

Fax: 86-0571-64173169

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)